Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Πορεία στα Χανιά, Πέμπτη 5/6

Είναι ανθρώπινο καθήκον, που εδράζεται σε αυτούς τους τρεις άξονες: περιβαλλοντικούς (επιστημονικούς), ηθικούς και κοινωνικούς. Η ενημέρωση – με επιστημονικά στοιχεία- που έχουμε από καθηγητές Πανεπιστημίου όπως ο Κ.ΓΙΔΑΡΑΚΟΣ ο κ.ΠΙΣΣΙΑΣ ο Αρης ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ , είναι κατηγορηματική: Η Μεσόγειος Θάλασσα, μετά από αυτό το εγχείρημα, δεν θα είναι η θάλασσα που γνωρίζουμε. 
Το ηθικό μέρος σχετίζεται με τον πόλεμο και όλα τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς, καθώς και με τις συνέπειες τους που είναι καταστροφικές για την ανθρωπότητα. Φτώχεια, εξαθλίωση, φόβος, αμάθεια και προπάντων υποταγή. 
Είναι λοιπόν καθήκον όλων μας, όλης της κοινωνίας, να αντιταχθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σ’ αυτό και να αντιταχθεί έμπρακτα και αποτελεσματικά. 
Τώρα στη γειτονιά μας, στη Μεσόγειο, επιχειρείται μια οικολογική καταστροφή, η οποία βέβαια είναι απότοκος ενός πολέμου, για τον οποίο μόνο οι λαοί δεν ευθύνονται. Το θέμα αυτό μας αφορά όλους, και πιστεύω ότι είναι ικανό – λόγω της φύσης του – να αφυπνίσει και να συσπειρώσει τον κόσμο σε μια κατεύθυνση ανατρεπτική.
Γι αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους υπευθύνους κ ανήσυχους πολίτες να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας την πέμπτη στης 7κ30 στην πλατεία της δημοτικής ΑΓΟΡΑΣ.
Πρέπει να δώσουμε για ακόμα μία φορά ένα βροντερό παρόν γιατί ο αγώνας συνεχίζεται,διευρύνεται,κλιμακώνεται και δεν θα λάβει τέλος αν δεν καταφέρουμε να το αποτρέψουμε γιαυτό σας θέλουμε όλους εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου